23 March 2010

PELANCARAN WEBLOG : Tahniah untuk PIBG SKSV


23 Mac 2010 - Tahniah dan syabas untuk SU PIBG SKSV kerana melaksanakan misi anjakan paradigma khusus untuk komuniti sekolahnya. Bermula dengan matlamat yang jelas dalam merealisasikan penghasilan weblog PIBG dan mengorak langkah untuk melaksanakan pelancaran weblog tersebut secara rasmi. Pelancaran weblog akan dilaksanakan sempena Mesyuarat Agong PIBG sekolah pada 24 Mac 2010 (Rabu). Pelancaran weblog itu akan dilaksanakan oleh Dr. Annurdin b Abd Ghani.

Saya yakin dan percaya bahawa, weblog tersebut akan menjadi media baru dalam perkongsian maklumat untuk komuniti SKSV. Masalah yang bakal berlaku ialah tahap kesediaan komuniti untuk memanfaatkan informasi weblog itu. Namun, dengan usaha yang berterusan dalam meyampaikan maklumat terkini dan proses memaklumkan kewujudan weblog, pastinya sasaran pembaca dan penerima maklumat akan tercapai. Pastinya, usaha gigih yang berterusan akan mewarnai perkongsian maklumat sesama SKSV dan komuniti.


Akhirnya, syabas dan tahniah sekali lagi untuk proses pelancaran weblog SKSV secara rasmi. Semoga kesungguhan SU PIBG SKSV akan beroleh kejayaan dan mendapat keredhaanNya. Insyallah.

Untuk melihat weblog tersebut, anda boleh klik di sini.

0 comments:

Post a Comment

 

Program Pembangunan Komuniti Copyright © 2009 -2010 :: Pembinaan WebLog Oleh Sdr Mahmud berasaskan Ipietoon for Free Blogger Template