12 March 2010

Majlis Pelancaran : Weblog Rasmi SK Methodist

Sekalung ucapan "Syabas dan tahniah" oleh pihak Sekretariat Pembangunan Komuniti, Persatuan Pelajar Siswazah UPSI kepada PIBG SK Methodist kerana akan menjayakan majlis pelancaran weblog tersebut. Hakikatnya, usaha gigih Setiausaha PIBG (Pn Salmi bt Ali) sekolah tersebut dengan bantuan dan sokongan AJK PIBG dalam menyemarakkan weblog itu.

Semoga Weblog PIBG adalah pencetus kepada sekolah-sekolah lain dalam daerah Batang Padang untuk menjadikan weblog PIBG sebagai wadah berinformasi untuk komuniti sekolah masing-masing.

Sekali lagi, pihak sekretariat mengucapkan syabas dan tahniah kepada seluruh warga sekolah dan komuniti SK Methodist yang dipimpin oleh YDP PIBG (Dr Ong Eng Tek) yang berkaliber dan barisan ajk yang mantap dan bersedia menghadapi setiap cabaran dan perubahan yang berlaku.

Pastinya, majlis pelancaran weblog ini akan berlangsung pada 13 Mac 2010 (Sabtu) dengan jayanya. Majlis tersebut akan dirasmikan oleh Tn Hj Ahmad Suhairun b Baharudin, Pengerusi Kelompok 6, Daerah Batang Padang, Tanjong Malim, Perak.

Maklumat lanjut : Klik di sini


0 comments:

Post a Comment

 

Program Pembangunan Komuniti Copyright © 2009 -2010 :: Pembinaan WebLog Oleh Sdr Mahmud berasaskan Ipietoon for Free Blogger Template