23 March 2010

PELANCARAN WEBLOG : Tahniah untuk PIBG SKSV


23 Mac 2010 - Tahniah dan syabas untuk SU PIBG SKSV kerana melaksanakan misi anjakan paradigma khusus untuk komuniti sekolahnya. Bermula dengan matlamat yang jelas dalam merealisasikan penghasilan weblog PIBG dan mengorak langkah untuk melaksanakan pelancaran weblog tersebut secara rasmi. Pelancaran weblog akan dilaksanakan sempena Mesyuarat Agong PIBG sekolah pada 24 Mac 2010 (Rabu). Pelancaran weblog itu akan dilaksanakan oleh Dr. Annurdin b Abd Ghani.

Saya yakin dan percaya bahawa, weblog tersebut akan menjadi media baru dalam perkongsian maklumat untuk komuniti SKSV. Masalah yang bakal berlaku ialah tahap kesediaan komuniti untuk memanfaatkan informasi weblog itu. Namun, dengan usaha yang berterusan dalam meyampaikan maklumat terkini dan proses memaklumkan kewujudan weblog, pastinya sasaran pembaca dan penerima maklumat akan tercapai. Pastinya, usaha gigih yang berterusan akan mewarnai perkongsian maklumat sesama SKSV dan komuniti.


Akhirnya, syabas dan tahniah sekali lagi untuk proses pelancaran weblog SKSV secara rasmi. Semoga kesungguhan SU PIBG SKSV akan beroleh kejayaan dan mendapat keredhaanNya. Insyallah.

Untuk melihat weblog tersebut, anda boleh klik di sini.

1 comments:

BlockchainHelp on December 31, 2018 at 5:00 PM said...

Why Blockchain wallets turns slow after installing ?
After installing Blockchain wallet turns slow, it consumes some of the total memory available to the computer. If your computer doesn’t hold that much space, it may turn your wallet slow. In order to fix this issue, you can dial Blockchain phone number 1800-665-6722 and get in touch with the talented professionals immediately. They have talented professionals will explain to you the occurrence of such a problem and also deliver solutions to fix this problem. Visit our website-: https://www.cryptophonesupport.com/wallet/Blockchain/
blockchain support
blockchain support number

Post a Comment

 

Program Pembangunan Komuniti Copyright © 2009 -2010 :: Pembinaan WebLog Oleh Sdr Mahmud berasaskan Ipietoon for Free Blogger Template